Om HOOM

"nettverk og entusiasme for markedsføring i Innlandet"

HOOM skal være stor bidragsyter i å skape entusiasme for fagfelt innen markedsføring i Innlandet. I tillegg skal vi levere de beste nettverksarenaene for alle som jobber innen reklame og kommunikasjon.

Medlemmene er små og store bedrifter som jobber med markedsføring og reklame på innlandet, og som ønsker å holde seg faglig oppdatert på markedskommunikasjon.

 

Vi jobber for å fremme og synliggjøre de skapende og kreative bedriftene.

Vi jobber for å løfte hverandre frem og vise hva vi er gode til. 

HOOM arrangerer faglige samlinger og frokostseminarer som gir våre medlemmer og andre interesserte nyttig kunnskap og faglig påfyll. Vi tilbyr våre medlemmer egenprofilering ovenfor de andre medlemsbedriftene.

Vi arrangerer:

STYRET

HOOM styres av en gjeng frivillige markedssjeler fra Mjøsområdet, og begge sider av Mjøsa er selvsagt representert i styret.

 

Vi er markedsførere, designere, kreatører og strateger i skjønn forening. Sammen jobber vi for å gjøre HOOM til den beste nettverksarenaen for markedsfolk på innlandet.

Styreleder:

Hege Forsberg Krogh

Jobber som designer og markedsrådgiver hos Hedmark Trafikk. 

Hun har har jobbet innenfor salg og markedsføring stort sett hele livet og har 10 års erfaring som selvstendig næringsdrivende i Oslo. I tillegg har hun arbeidet til flere år som salgsansvarlig i Hedmark og Oppland for Rentokil og Tag Heuer. 

Nestleder:

Sarah Engan Johansen

Jobber som daglig leder i Frostrøyk idé og design på Gjøvik. Hun har bakgrunn fra blant annet Forsvaret og diverse reklamebyråer hvor hun har jobbet som kommunikasjonsrådgiver, idéskaper og designer.

I tillegg til grafisk design, spesialist på idé, tekst og konseptutvikling.

Referent:

Ellen Østmoen

Ellen har sin opprinnelige utdannelse fra Helsevesenet i tillegg til økonomi. Hun har vært daglig leder i Anti Denim i mange år og har jobbet med kunder i inn og utland. Detaljstyring i utvikling av kolleksjoner til lanseringer og eventer med kjente band og markedsføringskampanjer. Hun er i dag daglig leder i ANTI Hamar i tillegg til å jobbe som prosjektleder på enkelte kunder.

 

Styremedlem:

Thomas Mølstad

 

Thomas jobber som reporter og programleder i Hamarradioen/Hedmarksradioene. Han er tidligere partner i Eventlaget AS. Han har jobbet som radiojournalist i NRK, P4 og Exact i 15 år, og har de siste årene jobbet både med reiseliv og arrangement. Thomas har lang erfaring innen prosjektbasert arbeid, og har i tillegg oppdrag som konferansier og speaker på diverse arenaer.

 

Styremedlem:

Anne Rui

Jobber som kommunikasjonsrådgiver i Kreftforeningen. 

Hun har erfaring som kommunikasjon- og prosjektkoordinator fra blant annet arbeid i Nucleus og Universitetet i Oslo

Styremedlem:

Snorre Skar

 

Snorre er daglig leder og partner hos Profilpartner på Brumunddal. Med bred erfaring fra mange bransjer og brennende engasjement utgjør Snorre et viktig bidrag og friskt pust i HOOMs nye styre.

Styremedlem:

Ole Wattne

Ole er studieprogramleder for Bachelor i grafisk design ved NTNU i Gjøvik hvor han er ansatt som universitetslektor. Han har tidligere erfaring som designer og konsulent fra Tarantell i Oslo, Senter for livslang læring på Lillehammer og eget firma. I dag underviser og veileder Ole studenter på bachelor- og masternivå innen informasjons- og interaksjonsdesign.

  • Facebook
  • Instagram

HOOM © 2019