• Hoom

Innlandsperler 2019

Du kan kjenne at lufta blir skarpere. Trærne forbereder seg og skifter farge. Naturen vet at det snart er «den tida av året» og har begynt forberedelsene, det bør du også gjøre. Det er nemlig snart tid for årets høydepunkt, Innlandsperler!


25. oktober er datoen. Da er det igjen klart for fest og vi skal kåre de beste arbeidene fra kreativ bransje på innlandet. Vi ønsker å løfte fram det kreative regionen vår har å by på og kårer vinnere i kategorier som spenner fra kinoreklame og nettsider til trykte medier og illustrasjon. I år som tidligere er det også en egen studentkategori, en flott anledning til å vise seg fram for framtidige arbeidsgivere.


Hold av datoen og inviter med deg kollegaer, kunder, venner og alle andre du kjenner i bransjen til årets høydepunkt! Kanskje du får med edelt metall hjem i bagasjen?Det eneste som kreves for å kunne delta i konkurransen er at arbeidene har lokal tilknytning, dvs. kunde eller oppdragsgiver må ha tilholdssted i Oppland eller Hedmark. De innsendte bidragene vurderes av en fagjury.


Portalen for innsending av bidrag åpner 6. september.

Mer praktisk info om selve arrangementet blir lagt ut fortløpende.

0 visninger
  • Facebook
  • Instagram

HOOM © 2019